hilarious

Thursday, April 05, 2007

واخيرا...اليكم طبق الملوخية

كنت بعيدة لفترة..مع تغيير الفصول بيكون عندى خطط كتير بس معظمها راح مع الحاجات العجيبة اللى بتحصلى ..وجع فى العين ..اظبته يطلعلى حساسية..اخدلها انتى هيستامينبك...انام طبعا و شكلى يبقى زى اللى عامل دماغ..اخلص منها يطلعلى دمامل..هو فى ايه ؟ ادينى على فلاجيل و ابياموكس اصل الدمل ساب كل حتة و طالع فى حتة مش ولابد..فيها اى كولاى الله يحرقها..و قبلها شوية اسهال ميه خدتله ارسيفوريل..غير بقى الانفلوانزا اللى جات للمرة السابعة كده و اللا حاجة..ما علينا ..وحياتكم اول ما اتظبت شوية..جبت كتاب نظيرة و رحت عاملة ملوخية..ياللا ورقة و قلم حلوين كده و اكتبوا ورايا...ننزل الاول نجيب ملوخية متجمدة من عند سعود اسمها مونتانا..وبعدين شوية ميه فى حلة و عليها قرص ماجى...لما تغلى الميه و هنا لينا وقفة عشان الملوخية متوقاعش فى قعر الحلة لازم نحط الملوخية فى الحلة و الميه ام ماجى او الشوربة تكون بتغلى ده لازم جدا..المهم و الملوخية بتسيح فى الشوربة نجيب طاسة صغيرة و معلقة زيت فيها و عليها معلقة كوزبرة مطحونة و كام فص توم معصورين بعصارة التوم و نقيم النار على الطاسة-حلوة نقيم دى-ولمما المللوخية تسيح بالكامل و تغلى فى الحلة نكون حمرنا اللى فى الطاسة ده بس بلاش يتحرق يعنى لما يلون التوم نقوم دلقين اللى فى الطاسة على الملوخية اللى بتغلى -ودى اسمها طشة الملوخية-وبعدين نسيبها تغلى غلوتين و نشهاء كده عشان نديها نفس ...جمبها بقى شوية رز مفلفل و تبقى اكلة 10\10 ..وبالهنا و الشفا ..المرة اللى جاية حقوللكو الرز ازاى نعمله..ملحوظة: اللى حيتهور منكم و ينزل يشترى كام حزمة ملوخية عشان يقطفها هو اللى حيلبسها ...انا بجيب المتجمد و كان الله بالسر عليم

Labels:

1 Comments:

At 10:54 AM, Blogger GlimmerMan said...

لسه واكل ملوخية ورز مفلفل بنفس ا لطريقه
لكن معهاهم جربي الآتي وإدعيلي :

فرخة برازيلي من ام 14 جنيه ( بلاش المصري .. البرازيلي طعمها أحسن )

قطعي الفرخه 4 واسلخيها وشيلي كل الدهن اللي عليها وإدعكيها بشوية دقيق

إطحني 5 فصوص حبهان علي 4 ملاعق كبيره زعتر ناشف وشوية فلفل اسود وملح في الخلاط

ابشري بصله وعليها شوية ثوم من اللي باقي من الملوخية وعليهم 2 كوب زبادي
و إدعكيهم مع الحبهان و الزعتر في الصينية اللي هاتعملي فيها الفرخه

إدعكي الفرخة كويس بالخلطبيطة أعلاه ( اوعي تنسي تغسلي الدقيق من عليها) ورصيها كويس في الصينيه

بس .. غطيها بورق فويل و حطيها في التلاجه و إنزلي الشغل إو نامي (لازم تسيبيها في التلاجه تبات)

حطيها في الفرن من تحت بالورق الفويل نص ساعة وبعدين طلعيها وشيلي الفويل من عليها و رجعيها الفرن من فوق 10 دقائق علشان تحمر وتقرمش

بالهنا والشفا

 

Post a Comment

<< Home

eXTReMe Tracker
Powered By
widgetmate.com
Sponsored By
Apply for Amex